ATB CROSS HECHTEL

ATB CROSS HECHTEL - ZATERDAG 2 september

UPDATE 1/09/2023

BELANGRIJKE MEDEDELING HECHTEL

Door de zware regenval van vandaag heeft de organisatie iets meer werk dan voorzien. Om die reden is ook PARKING 1 voor morgen gewijzigd. Gelieve langs de Hasseltsebaan en dan via de Don Boscostraat naar het Don Bosco college te rijden om daar te parkeren op de ruime speelplaats. De aanwijzers worden vanavond aangepast.

Voor de parking van de Mobilhomes wijzigt er niets

 • ORGANISATOR: BIKE TEAM MEERHOUT
 • ADRES EN BELANGRIJKE INFO:  Iedereen is van harte welkom op onze ATB cross in Hechtel gelegen aan de Hoefstraat in Hechtel, met start en aankomst aan de Politiehondenschool.  Belangrijke mededeling aan publiek en renners, om onze organisatie in de toekomst te kunnen behouden is het noodzakelijk om het door de Gemeentelijke instanties en Politie opgelegde richtlijnen te volgen, gelieve vooral te parkeren op de voorziene parkeerplaatsen die je kan inzien op het  plan onderaan de pagina, volg de richtingwijzers en de aanwijzing terplaatse van de parkeerbegeleiders, de Gemeentelijke parking aan de Kletsbar en Voetbalvereniging is NIET bestemd voor deelnemers en publiek van ATB cross.
  De parkeerweide is enkel te bereiken via de Hasseltsebaan en de Akkerstraat wegens de enkelrichting, Niet de Lupinestraat inrijden, de andere ingang via de Don Boscostraat is enkel voorzien voor de medewerkers en diensten, bij die hoofdingang staat een controleur, graag respect voor deze man aub, dat is in de vorige edities soms niet het geval geweest, bij een aanvaardbare mindere medische gezondheidstoestand maken wij een uitzondering in de mate van het mogelijke.
  Geef dan op voorhand een seintje aub.Mobilhomes kunnen vanaf vrijdag terecht op de kleinere verst gelegen asfaltparking,
  Parkeer zuinig om voldoende plaats te creëren, indien deze volzet is de parkeerweide de 2e optie, zeker niet zoals eerder vermeld de Parking aan de Voetbalvereniging.Het Parcours is zeer gevarieerd en soms ook wel zeer pittig, lengte is iets meer dan 4 km met voldoende hm. en goed zichtbaar afgespannen, het is een andere versie tegenover de 2 vorige edities, maar zeker de moeite!De inschrijvingen zijn geopend vanaf 11u in de plaatselijke kantine aan de aankomst, gelieve terplaatse ook ons intern reglement eens door te nemen aub, de startbox kan je bereiken via de verkenningslus, er zijn ook lekkere Hotdogs te verkrijgen en er is ook een dranktent voorzien aan de zandstrook.

Verkennen en inschrijvingen vanaf 11u.

STARTUREN

 • F: 12u
 • E: 12u45
 • D: 13u45
 • ABC: 14u45
 • EBIKES: 16u00

 

Parcours

Afwisselend parcours in de Hechtelse bossen met de nodige hoogtemeters en stevige zandstroken 🙂

Sponsors

vlaamsewielrijdersbond_L
vlaamsewielrijdersbond_L
vlaamsewielrijdersbond_L
vlaamsewielrijdersbond_L