Opgaan na Meer + promo F en E reeks

Onderstaande renners mogen een reeks hoger gaan rijden. Zoals de meeste wel weten gingen we dit jaar doorheen het jaar ook renners overzetten (met geel/blauw/roze nummer) die eigenlijk vlot een reeks hoger meekunnen om zo het tempo in de instapreeksen te verlagen. Daarom is het idee gekomen om te werken met periodekampioenschappen. Van de F zijn er al een aantal renners overgezet, bij de F en E komen er daar nu een aantal bij. Zij zullen wel tijdens de eindhappening in Mol ook gehuldigd worden als winnaars van hun periode.

F naar E: 706 Willems Benji + 210 Moons Frank

E naar D: 696 Dennis Celen 138 Vanhaeverbeke Jean (vrijwillig) + 142 Marchal Wim/150 Preciado Jose/187 Rieberghs Mathias/152 Coppejans David

D naar C: 260 Van Gestel Liam – 695 Ief Moorkens

KLASSEMENT STAAT WOENSDAG ONLINE!!!