Praktische info GEEL

Gezien de regenval van de voorbije dagen, weken, maanden heeft de grote parking van de Lissenvijver nogal wat te verduren gehad. Ondanks dat het de volgende dagen nog redelijk zal drogen zal een groot deel niet te gebruiken zijn.

Voor de mobilhomes is er voldoende ruimte voorzien en er is plaats om een deel van de wagens te plaatsen. Als de parking volstaat kan er langs de Meerhoutseweg geparkeerd worden (dat is de grote baan richting het terrein). Gelieve de parking van Lissenvijver/Jump sky zelf vrij te laten voor bezoekers van Jump Sky zelf. Mobilhomes/caravans kunnen terecht vanaf zaterdagmiddag.

Wat betreft het parcours: het grootste deel van het parcours ligt op een zandduin en ligt er perfect bij. De 2 laagste punten op het terrein daar zijn uit het parcours gehaald omdat die onberijdbaar zijn. Het grasveld nabij start en finish ligt er al bij al goed bij (zoals vorig jaar)