Opgaan na Reusel / klassementen / startpositie

Reusel is altijd een handige wedstrijd om te zien wat een renner kan qua snelheid. We hebben met het team en de vrijwilligers de resultaten bekeken en onderstaande nummers mogen het beste van zichzelf gaan geven in een reeks hoger. Na de wedstrijd in Balen maken we ook een evaluatie van renners waarvan we vermoeden dat die eigenlijk een reeks te hoog zitten op basis van de data die we ondertussen al verzameld hebben.

B naar A -> 286 – 338

C naar B -> 310

D naar C -> 620

E naar D -> 436 – 365

F naar E -> 663 – 316

De klassementen staan momenteel ook online, al hebben we vastgesteld dat er ergens een berekening niet volledig juist zit dus die moeten we nog corrigeren, maar dat zal geen verschil maken in uw startpositie. Vanaf de wedstrijd in Balen zal er gestart worden volgens het regelmatigheidscriterium (dat kan u ook terugvinden bij de klassementen)