JEUGDWEDSTRIJDEN ATB CROSS

Zondag 21 april staat de allereerste jeugdwedstrijd van de ATB CROSS op het programma. De wedstrijden worden ingericht door de organiserende club in samenwerking met ATB CROSS en Cycling Vlaanderen.

Het opzet van het concept is simpel: laagdrempelige, regionale wedstrijden aanbieden voor de jeugd.

Wilt u uw kind aan meerdere wedstrijden laten deelnemen kan u best een stuurbord aanvragen via de website of door HIER te klikken. Een stuurbord (voorzien van chip) is een gans seizoen geldig en kost €5 en u hoeft enkel ter plaatse in te schijven.

Wenst u uw kind éénmalig te laten deelnemen moet u via de pagina van de organisator inschrijven (zie kalender) zodat we een tijdelijk stuurbord kunnen voorzien.

Aangezien het officiële wedstrijden zijn vallen we onder quasi dezelfde regels als de Cycling Vlaanderen kids series. Deelname aan de wedstrijden zelf kost €5 voor vergunninghouders, €6 voor niet vergunninghouders. Buitenlandse deelnemertjes dienen owv de verzekering €5 extra te betalen.

Voor de allerkleinsten (jonger dan °2017) hebben we ook 2 promoactiviteiten voorzien, zowel voor loopfiets als voor MTB. Deelname hieraan kost €3 en inschrijven kan enkel via de pagina van de organisator (zie kalender)