ATB CROSS INFO 2024

Even updaten:

Vanaf volgende week gaan de stuurborden dagelijks de deur uit. Van zodra je stuurbord/hesje/duplicaat of andere klaar is voor verzending krijg je hierover een bevestigingsmail. Van zodra je stuurobrd opgenomen is in het netwerk van DPD of Bpost krijg je een trackingcode zodat je je stuurbord kan volgen. Uiterlijk 20 maart zijn alle stuurborden geleverd. De stuurborden zullen dit jaar compacter zijn (14x15cm).

De kalender van de jeugd is zo goed als klaar (normaal 10 wedstrijden), met nog 2 andere clubs moeten we even overleggen. Vanaf morgen gaan we aanpassingen doen aan de website zodat er vanaf 5 maart een nummer kan aangevraagd worden. Een stuurbord voor de jeugd kost €5 en aangezien deelnemen belangrijker is dan winnen spaar je ineens voor een leuke prijs op het einde van het seizoen.

De wedstrijden gebeuren in samenwerking met CyV en vallen onder de regels van de regionale wedstrijden. Het reglement hieromtrent moet enkel nog goedgekeurd worden en zal van zodra de inschrijving open is ook beschikbaar zijn ter inzage.

EBIKES

De kalender is quasi hetzelfde als de normale ATB CROSS. Momenteel is er geen EBIKE reeks in Beverlo en Buul.

De volgende 2 weken gaan we ook alle wedstrijdinfo updaten. Daarin zal u alle info vinden ivm de wedstrijden, alsook parkeerinfo. We proberen de volgende weken ook nog wat beelden te verzamelen van de parcours zodat u weet waaraan u zich kan verwachten