INSCHRIJVEN ATB CROSS 2024

Vannacht gaan de inschrijvingen voor het nieuwe seizoen opnieuw open. Gelieve aandachtig de eerste pagina door te lezen met alle info en vervolgens alle data correct in te vullen zodat we alles vlot kunnen verwerken. De stuurborden worden vanaf 1 maart opgestuurd, gelieve daarom het correcte adres te vermelden waar ze naartoe gestuurd mogen worden.

Vorig jaar kon je een volledig team ineens inschrijven, echter veroorzaakte dat op de achtergrond heel wat manuele verwerking. Daardoor kan je dit jaar enkel als individu inschrijven.

Wil je toch als team inschrijven? Dat kan! Dat kan door DEZE spreadsheet te downloaden, in te vullen en terug te sturen naar [email protected] BELANGRIJK: we aanvaarden geen mails voor 01/01/2024 00:00. Enkel mails verstuurd na dat tijdstip worden verwerkt!