SEIZOEN 2024

De inschrijvingen gaan open op 01/01 om 00:00. Mogen wij vragen om iedereen die al zeker is van zijn nummer in te schrijven vanaf 08u ‘s morgens. Zo kunnen we het aantal bezoekers van de site spreiden zodat de site niet terug offline gaat zoals vorig jaar 🙂

De lijst met gele nummers staat HIER gepubliceerd in alphabethische volgorde. Vind u uw naam hier niet in terug? Graag even mailen naar [email protected] We hebben wel een aantal correcties moeten doorvoeren omdat de originele file niet meer leesbaar was, dus het zou kunnen dat er nog wel een foutje is ingeslopen. De klasse en je nummer voegen we later deze week nog toe.

Er gaan nogal wat wijzigingen plaatsvinden dus graag bij de inschrijving alles AANDACHTIG lezen. Er zullen dit jaar wel maar 800 stuurborden in totaal ter beschikking worden gesteld. Snel inschrijven is dus de boodschap!

Vanaf volgende week zullen wij ook alle nieuwigheden in de kijker zetten.