Meer dan 600 nummers de deur uit!

Dat de ATB CROSS nog steeds zeer populair is mochten we op oudejaarsnacht ervaren nadat de website crashte door het grote aantal bezoekers. Ondertussen zijn we bijna een week ver en zijn meer dan 600 nummers al toegewezen.

Voor diegene die recht hebben op een GEEL nummer: inschrijven kan nog tot 1 februari! Inschrijvingen die vanaf dan nog binnenkomen sluiten onherroepelijk achteraan aan.

Om te zien dat je bent ingeschreven kan je de deelnemerslijst op de website raadplegen. De lijst kan u HIER raadplegen. Het zou kunnen dat u nog de lijst ziet van 2022 maar dan moet u even uw browsegeschiedenis/cachegeheugen wissen. We zijn nog volop bezig met alle inschrijvingen te controleren en in te zetten maar tegen zondagavond hebben we alle inschrijvingen ingezet die tem zondagmiddag zijn binnengekomen.