HERVERDELING 2023

HIER kan u de herverdeling vinden voor 2023. Een aantal renners zullen deze week nog een mailtje krijgen met een voorstel tot andere klasse en/of toelichting bij een aantal beslissingen. OPGELET: we hebben gesorteeerd per klasse en dan op naam. Dit om te vermijden dat we tientallen mails krijgen met renners die zich niet direct terugvinden in de lijst. Dit is dus NIET de startvolgorde.

Staat je naam niet in de lijst en ben je ervan overtuigd dat je wel recht had op een geel nummer? Graag even mailen naar [email protected]

Volgende week krijgt iedereen nog een mail met alle instructies over de inschrijvingen voor volgend seizoen. Tot 30/01 kan iedereen die recht heeft op een geel nummer zijn nummer aanvragen. Vanaf dan sluit je gewoon aan bij de witte nummers. Renners die gekozen hebben om hun nummer op te laten sturen: de nummers worden opgestuurd vanaf 15/02. Afhalen van de nummers kan op een afhaalmoment of één van de eerste wedstrijden.

De inschrijvingen gaan open in de late avond van 31/12/2022. Voor de witte nummers/nieuwe deelnemers: moment van inschrijving en betaling bepaald uw startvolgorde voor seizoen 2023.