VOORLOPIGE herverdeling

EERST EN VOORAL: Zondag starten de EBIKES om 13U. De renners van de A B C zullen om 11u45 starten!!!!

We hebben de voorlopige herverdeling klaar. Graag even onderstaande eerst aandachtig lezen alvorens de lijst te raadplegen.

De herverdeling is voorlopig, aangezien nog niet iedereen voldoende wedstrijden heeft gereden voor een geel nummer (Mol telt mee als gereden wedstrijd). We hebben nu met de ruwe data al een voorlopige herverdeling gemaakt, na de wedstrijd in Mol maken we de definitieve herverdeling. Wat wil dit concreet zeggen: we hebben de herverdeling gemaakt op basis van alle rondetijden en iedereen al in de juiste reeks geplaatst op basis van die tijden. Hierdoor hebben we al een eerste herverdeling gemaakt, echter hebben we nog een aantal renners die mogelijk nog 1 reeks moeten opgaan en/of zakken maar daarvoor moeten we iets meer in detail gaan (dan bekijken we de rondetijden zonder de startronde). We hebben die test al gedaan, dan krijg je een heel andere herverdeling maar aangezien we nog redelijk wat twijfelgevallen hadden wachten we af tot na de wedstrijd van Mol.

Iedereen die graag eens in een andere reeks wil starten om eens de snelheid te ervaren: dat kan enkel via een mail te sturen naar [email protected] met vermelding van uw startnummer en klasse. Renners die mogen zakken maar toch liever in hun huidige reeks blijven rijden mogen dat eveneens laten weten.

De voorlopige lijst met de gele nummers voor 2023 en hun desbetreffende reeks kan u HIER raadplegen. Vrijdagavond publiceren we hier de startlijsten voor in Mol

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *