BELANGRIJKE INFO MOL

De wedstrijd in Mol telt als een gereden wedstrijd voor zowel periode 1 als periode 2. Met andere woorden, had je nog 1 wedstrijd tekort in periode 1 kan je deze wedstrijd als “joker” gebruiken, hetzelfde verhaal voor periode 2. In Mol zal er al gestart worden volgens de nieuwe (voorlopige) herverdeling. De herverdeling komt morgenvoormiddag hier op de site te staan.

Renners die niet op die lijst staan kunnen gewoon in hun huidige klasse starten, renners die graag eens een klasse hoger willen meerijden: dat kan, maar enkel tem vrijdag 22u via een mail naar [email protected]. Ken je iemand die graag eens komen meedoen? Dat kan zondag ter plaatse aan de inschrijving.

Wij en de organisatoren hopen natuurlijk op een groot deelnemersveld. Mede dankzij het BoostBikeTeam kan er op een zeer mooie locatie een ATB wedstrijd georganiseerd worden, maar we zouden uiteraard hier volgend jaar graag terug te gast zijn maar dat kan enkel mits voldoende deelnemers. En niet onbelangrijk: we verloten onder de aanwezige renners tijdens de huldiging nog een aantal zeer leuke prijzen

Aan het weer zal het alvast niet liggen: ze voorspellen perfect MTB weer 🙂

Om alles in goede banen te leiden hebben hebben we van de organisatoren een paar zaken doorgekregen: gelieve deze met de nodige aandacht te lezen!

Parkeren kunnen alle deelnemers op parking P1 (adres: Zilvermeerlaan 2 – 2400 Mol). Let op campers, caravans enz. zijn hier niet toegestaan! Deze moeten we verwijzen naar camping Zilvermeer.

Aan parking P1 komen we via de hoofdingang op het domein. Eenmaal op het domein aangekomen sla je linksaf achter het hoofdgebouw richting de sportvelden.

Start/finish, Inschrijvingen, bewaakte fietsenstalling, podium, horeca en wc’s bevinden zich aan een groot overdekt gedeelte. Ook de eindhappening zal hier doorgaan. We voorzien voldoende bewegwijzering vanaf de hoofdingang, maar reken op 500m wandelen vanaf daar. De wegen naar de start locatie zijn allemaal geasfalteerd en dus ook goed bereikbaar voor mindervaliden.

Gescheiden kleedkamers met douches voor dames, heren en mindervaliden zijn voorzien in het strandgebouw. Het strandgebouw bevindt zich links van de hoofdingang aan P1 (enkel toegang mogelijk via de strand zijde). Ook de EHBO hulpverleners zullen hier postvatten.