Info camping Mol

Even de samenvatting van de regels voor de kampeerders.

  1. Kamperen is enkel toegestaan op de camping en verboden op de parkings. Reserveren kan via https://www.zilvermeer.be/overnachten/camping.html
  2. Uitchecken op zondag kan uitzonderlijk voor ATB Cross tot 18.00u zonder meerkost.
  3. Zie bijlage voor het grondplan. Op de rode plaatsen zijn mobilhomes toegelaten, maar geen caravans.

Caravans kunnen wel toegestaan worden op licht paarse kampeerweide, maar hier zijn nog maar enkele beschikbare plaatsen. Wanneer deze plaatsen niet meer beschikbaar zijn, moeten caravans in de donker paarse zone staan. In deze zone mogen ook mobilhomes staan.

  1. Laat bij het reserveren weten dat je komt voor het mountainbike weekend, zodat je van aangepaste voorwaarden op de camping kan gebruik maken. Bij online boeken kiest de computer automatisch een plaats en sta je mogelijk niet naast elkaar. Dit kan wel door voorkeursboeking aan te duiden (10€) om zelf de plaatsen te kiezen.

Plannetje kan u HIER bekijken