INFO OOSTERHOUT

Aanstaande zaterdag heten we jullie weer van harte welkom voor de atb-cross in Oosterhout: wij hebben in ieder geval hard gewerkt om een mooi en strak rondje voor jullie neer te leggen. En hebben er heel veel zin in jullie te ontvangen.

Even een paar huishoudelijke mededelingen.

– Campers graag parkeren op de grote parkeerplaats bij het zwembad. Voor de navigatie instellen: Wilhelminakanaal Zuid 66, 4903 RA Oosterhout. Campers die niet hier geparkeerd worden maar op een ander parkeer terrein staan moeten we op last van de gemeente wegsturen.

– op zaterdag met inrijden en zondag kunt u ook parkeren op de andere parkeerplaats. Adres voor de navigatie: Bredaseweg 119, 4904 SB Oosterhout

– inschrijven is dit jaar in het grand café bij het zwembad tevens kunt hier lekker wat eten en drinken en zal hier ook de prijsuitreiking zijn, we hopen lekker buiten maar bij slecht weer binnen. Er zullen bordjes hangen die de weg wijzen richting brasserie .

– Honden zijn helaas niet toegestaan op het terrein, dit verzinnen wij niet zelf, maar wordt ons gewoon opgelegd . Om een hoop gezeur te voorkomen voor u en voor ons: laat de hond alsjeblieft thuis.

– Zaterdag 17 september is het parcours voor u beschikbaar om te komen verkennen van 16:00 uur tot 18:00 uur .

– Voor de zondag houden we de normale tijden aan:

F – Klasse 09:00u

E – Klasse 09:45u

D – Klasse 10:45u

C – en E-bikes Klasse 11:45u

A + B – Klasse 13:00u

We duimen alvast voor top weer en hopen u zondag te zien in Oosterhout .

Met vriendelijke groeten

Organisatie Atb-cross Oosterhout

MTB Oosterhout