INFO Bike Team Meerhout ivm HECHTEL

IEDEREEN van harte welkom, wij bieden een zeer aantrekkelijk en gevarieerd parcours aan in een best gezellige omgeving.

PARKEREN : Om de organisatie staand te houden volgen wij een strik beleid ons opgelegd door de gemeentelijke instanties en de plaatselijke Politiedienst.

Bekijk aandachtig het plan op luchtfoto onderaan de info.

De parkeerplaats en het parcours zijn door het enkelrichtingsverkeer enkel te bereiken via de Akkerstraat, gelegen naast de Hasseltsebaan rechts komende vanuit het centrum van Hechtel en aan de linkerkant komende van Helchteren. VOLG DE BORDEN aub. Zeker NIET naar de hoofdingang rijden, die is enkel bedoelt voor de diensten en VIP. Er staat ook een controleur, wij vragen een beetje respect voor deze man die gewoon zijn opgelegde instructies opvolgt.

NA het indraaien van de Akkerstraat, de eerstvolgende Hoefstraat rechts nemen en de eerstvolgende parkeerweide rechts is voor de wedstrijddag en ook voor de overnachtingen op vrijdag indien de verderop gelegen parking voor mobilhomes op vrijdag volzet is. Parkeren op de Gemeentelijke parking iets verderop is NIET toegelaten voor ATB, dat is de plaats tussen de 2 parkings voor ATB, deze is voorzien voor de plaatselijke gebruikers , voetbal en zomerbar (Kletsbar).

Op de wedstrijddag volg je de richtlijn van de parkingbegeleiding AUB.

Die staan klaar vanaf 9 uur, ben je vroeger? Parkeer dan aub op de parkeerweide.

OVERNACHTING VRIJDAG: gelieve contact op te nemen via [email protected].

De bedoeling hiervan is om de eerste mobilhomes geordend te zetten.

Parkeren volgens uur van aankomst, indien deze parking volzet is (zie plan) , rij dan terug naar de Hasseltesebaan via de Lupinestraat en zo terug naar de Akkerstraat, volg de borden en parkeer dan op de ruime parkeerweide.

Onze excuses voor de afstand tussen parking en parcours maar het kan en mag niet anders.

PARCOURS

Het verderop gelegen parcours kan je bereiken via de rood gele ATB richtingwijzers.

Zo kom je meteen aan de aankomst en startzone .

De inschrijving is aan de kantine aldaar.

Het Parcours zal op vrijdagavond afgespannen zijn met nog de nodige openingen voor wandelaars en joggers, wij vragen dan enige voorzichtigheid bij een eventuele verkenning. Een verkenning in de voorgaande week is mogelijk na afspraak en onder begeleiding, op donderdag is dit niet meer mogelijk.

CATERING: Er zijn 2 terrassen voorzien, aan de aankomst bij de kantine en aan de eerste bocht na de start, er is ook hot-dog te verkrijgen. Verkoop met drankbonnen.

PODIUM : is voorzien aan de kantine even voorbij de aankomst.

Graag tot dan, en met vriendelijke en sportieve groet,

Het ganse BIKE TEAM MEERHOUT.