Opgaan na Hooge Mierde + herverdeling

Onderstaande renners moeten 1 of 2 reeksen opgaan

F naar E: 526 Gijbels Ferdi – 663 Geerts Bart – 842 Pollers Patrick

E naar D: 341 Weterings Stephan

E naar C: 761 Symens Bavo – 787 Soenens Allesandro

D naar C: 779 De Decker Mike

D naar B: 902 Van den Elzen Jelle

C naar B: 940 Laurens Boons

B naar A; 820 Keysers Dries – 586 Van Der Veken Sven

We krijgen heel veel vragen over het opgaan, alsook over de herverdeling. Voor het opgaan doorheen het seizoen houden we rekening met een aantal factoren. Rondetijden en startpositie zijn daar onder andere één van, maar we gaan altijd zien in welke reeks een renner het beste tot zijn recht komt en waar een renner in functie van volgend seizoen voor een goede startpositie kan rijden.

Renners die vrijwillig al willen opgaan kunnen altijd hun rondetijden eens vergelijken met de tijden in een andere reeks. In het rood hebben we ook altijd het reeksgemiddelde gezet (met uitzondering van startronde) zodat je kan vergelijken.