Stuurborden + kalender ATB + 3u ATB CROSS

Deze week worden de stuurborden geleverd door onze leverancier. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat we deze eind februari gingen opsturen maar omdat er nog heel wat inschrijvingen waren tijdens de afsluitperiode hebben we geopteerd om zoveel mogelijk stuurborden te personaliseren. Van zodra deze klaar zijn voor verzending krijgt u een bevestigingsmail met daarin alle informatie. Vanaf dan duurt het ongeveer 2 werkdagen vooraleer uw stuurbord en lidkaart wordt geleverd.

Wat betreft de kalender zijn er heel wat verschuivingen en spijtig genoeg ook enkele afgelastingen tov de voorlopige kalender.

De openingswedstrijd vindt plaats op zondag 3 april in Hapert. 10 april is er de wedstrijd in Beverlo, paasmaandag 18 april is er de wedstrijd in Reusel. De week erop is er geen wedstrijd aangezien Herentals meer dan waarschijnlijk verhuisd naar een latere datum. 1 mei gaat de wedstrijd in Nieuwkuijk door. In Nieuwkuijk gaat eveneens de eerste wedstrijd door van de 3u wedstrijden (30 april).

Voor de maand mei wordt er nog volop onderhandeld. Heel wat organisatoren kampen met vergunningsproblemen in de maand mei. De enige wedstrijd die daar momenteel definitief doorgaat is Hooge Mierde op 15 mei. Voor 22 en 29 mei zijn organisatoren nog aan het wachten op hun vergunning

4 juni: MEER – 12 juni: DESSEL – 19 juni: BALEN – 26 juni: RAVELS – 3 juli BUUL. – 16 juli (ONDER VOORBEHOUD) – 31 juli KESSEL – 7 augustus (ONDER VOORBEHOUD) – 14 augustus: OLEN – 20/21 augustus: GIERLE (mits er een organisator gevonden is) – 28 augustus: SCHERPENHEUVEL – 3 september: HECHTEL – 11 september: MERKSPLAS – 18 september: OOSTERHOUT – 25 september: LICHTAART – 2 oktober: HAM – 9 oktober: MOL (onder voorbehoud)

De eerste 3u wedstrijd staat gepland in Nieuwkuijk op 30 april. Vanaf dan staan er nog 7 wedstrijden op de agenda (mogelijk komen er daar nog 2 bij). De site/webpagina van de 3u komt midden volgende week online, samen met de kalender, de inschrijvingsformulieren en de nodige informatie.