KaLENDER 2022

Er gaan nog een aantal wijzigingen aan de kalender doorgevoerd worden. Een aantal wedstrijden gaan dit jaar niet (meer) door en worden vervangen door nieuwe wedstrijden. De wedstrijdorganisatie van Teunenberg (Cyber 12 MTB team) heeft laten weten dat ze de wedstrijd niet meer kunnen organiseren. We willen het team van Cyber 12 bedanken voor hun jarenlange inzet en deelname aan de ATB cross, zeker omdat ze er reeds vanaf het eerste seizoen bij waren als deelnemer en het 2de jaar als organisator. De wedstrijd wordt meer dan waarschijnlijk overgenomen door een andere club.

De laatste onderhandelingen lopen, in de loop van midden januari zal er de kalender zijn definitieve vorm krijgen, al zal het natuurlijk nog een beetje afwachten zijn of de covid situatie nog voor de nodige hinder gaat zorgen.

Wat betreft de 3u wedstrijden. Als solo deelnemer kan je je hiervoor reeds inschrijven (het startnummer is hetzelfde als het startnummer voor de ATB cross). Voor de teams deelname gaan de inschrijvingen begin februari open, dan zal ook de kalender bekend gemaakt worden (zullen een 12 wedstrijden zijn)