Voorlopige kalender 2022

Hieronder de voorlopige kalender voor 2022.   Er zullen eveneens in februari en maart mogelijk ook enkele oefenwedstrijden plaatsvinden zodat we al een deel van de witte nummers kunnen laten starten in de juiste klasse bij aanvang van het seizoen.   De kalender gaat voorlopig tem 2 oktober.    Voor een aantal vrije data hebben we al enkele kandidaat organisatoren (vergunning aangevraagd) en naar wat we reeds gezien hebben zitten daar enkele pareltjes en één oude bekende bij.

We hebben nog een aantal aanvragen lopen van clubs die nog op zoek zijn naar een locatie of wachten op hun toelating dus de meeste vrij data zullen ook nog wel ingevuld geraken.   De kans is heel reeël dat we opnieuw een wedstrijd hebben in Oost-Vlaanderen.

DATUM LOCATIE OPMERKING
3-apr. Hapert
10-apr. Beverlo
18-apr. Reusel PAASMAANDAG
24-apr. Herentals
1-mei Nieuwkuijk
8-mei Kaulille
15-mei Hooge Mierde
22-mei vergunning aangevraagd
29-mei Oosterhout
4-jun. Meer zaterdag
12-jun. Dessel
19-jun. vergunning aangevraagd
26-jun. Ravels
3-jul. Olen – Buul
10-jul. vergunning aangevraagd
17-jul. beschikbare datum
24-jul. vergunning aangevraagd
31-jul. Kessel?/beschikbare datum
7-aug. Kessel?/beschikbare datum
14-aug. Olen-Teunenberg
21-aug. Gierle zaterdag
28-aug. vergunning aangevraagd
3-sep. Hechtel zaterdag
11-sep. Merksplas
18-sep. beschikbare datum / IN OPTIE
25-sep. Lichtaart
2-okt. Ham