Klassementen + gele nummer

We krijgen nogal wat vragen wat betreft de klassementen en gele nummers

U heeft recht op een geel/blauw/roos stuurbord volgend seizoen als u 5 of meer wedstrijden heeft meegereden.   Momenteel zijn er 208 deelnemers zeker van hun geel nummer – 80 renners moeten nog 1 wedstrijd deelnemen – 57 renners nog 2 wedstrijden

Voor elk klassement tellen de 6 beste uitslagen (zowel voor het individuele klassement als de teamklassementen).   In een volledig seizoen zijn dat de 6 beste wedstrijden van iedere periode (april tem juni + juli tem september).  De laatste wedstrijd zal dus voor de meeste klassementen doorslaggevend zijn.

Enkel voor het regelmatigheidscriterium tellen alle wedstrijden mee, met uitzondering van de slechtste wedstrijd

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *