Rondetijden – klassement – eindhappening MEER

De rondetijden van Lichtaart staan uiterlijk morgen online

 

Het nieuwe klassement staat ondertussen ook online. Om te voorkomen dat we de volgende uren en dagen overspoeld worden met vragen over het klassement graag even onderstaande lezen:

Voor het eindklassement (individueel klassement) tellen de beste 6 wedstrijden.  Renners die momenteel al aan 6 wedstrijden zitten staan momenteel al in het eerste gedeelte van het klassement.   De renners die nog geen 6 wedstrijden hebben deelgenomen staat onderaan in het klassement (na de F klasse) met een X voor hun reeks (dus bijvoorbeeld XA, XB,…).   De stand in het individuele klassement zal de volgende 3 wedstrijden dus nog regelmatig wijzigen.  Het regelmatigheidscriterium en de klassementen van de teams zijn wel volledig up to date.   Omwille van het korte seizoen telt dus ook nog de laatste wedstrijd in Meer mee voor het eindklassement.

Wat betreft de laatste wedstrijd in Meer en de eindhappening.  In tegenstelling tot andere jaren kunnen er dit jaar geen andere renners deelnemen binnen de reeksen (mede omdat die wedstrijd ook nog meetelt).   De organisatie in Meer heeft wel een open reeks ingelast die start na de A&B reeks en waaraan iedereen kan deelnemen.   De eindhappening zal doorgaan nadat de wedstrijden zijn afgelopen.

Er zijn podia voorzien voor het eindklassement voor alle 6 klasses – top 3 dames – top 3 seniors – top 3 veteranen – regelmatigheidscriterium (6 klasses) – top 3 teams – top 3 teams mixed.   Voor de renners uit de top 15 van de A klasse hebben we ook nog iets voorzien en we verloten ook nog een aantal ATB collector items onder de aanwezigen.