OPGAAN NA HECHTEL + regelmatigheidscriterium

Vanaf de wedstrijd in zondag zal er gestart worden volgens het regelmatigheidscriterium en dus niet meer volgens startnummer.    Het nieuwe klassement en regelmatigheidscriterium zal morgen worden gepubliceerd.    Mogen wij nogmaals aan iedereen vragen om – indien u van reeks wenst te veranderen – dit uiterlijk woensdag voor 12u door te geven en niet de dag zelf?   De tijdsregistratie registreert enkel de nummerborden van de deelnemers die gekoppeld zijn aan die reeks

Renners die moeten opgaan na Hechtel

F naar E reeks

589 Vanroy Michael

1011 Vanlandeghem Geert

1024 Hermans Maarten

E naar D reeks

615 Peeters Stan

469 Moorkens ief

349 Verkleij Jordy

D naar C reeks

374 van Tuyl Fausto

462 De Rycker Roeland

C naar B reeks

1031 Smulders Thijmen

526 Mertens Nick

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *