Verloop seizoen 2021

Omdat het seizoen dit jaar een pak korter is als andere jaren hebben we een aantal zaken moeten (her)bekijken.

  1. De wedstrijd in Hechtel is de laatste wedstrijd waarop je volgens startnummer moet starten.  Vanaf Merksplas start je dus volgens het regelmatigheidscriterium (je slechtste wedstrijd valt weg)
  2. Om volgend jaar een GEEL/BLAUW/ROZE nummer te verkrijgen moet je minstens de helft van het aantal wedstrijden deelnemen.  Voorbeeld: zijn er 10 wedstrijden zijn dat er 5, zijn het 9 wedstrijden zijn het er ook 5.   In de huidige kalender komt mogelijk nog 1 wedstrijd bij.
  3. Voor het klassement tellen je 6 beste wedstrijden.   Het klassement is belangrijk voor je startpositie in 2022
  4. Zoals het er nu naar uit ziet gaat de kalender van 2022 uit 24 wedstrijden bestaan.  We houden wel de optie open om in juli nog 2 extra wedstrijden in te plannen.  Er zullen alvast een aantal nieuwe locaties bijkomen.