Rondeverloop wedstrijd Kessel

Het rondeverloop van de wedstrijd in Kessel kan u hier terugvinden.   Een aantal renners ontbreken nog in de lijst omdat ze niet in de juiste reeks hun wedstrijd hebben afgelegd of last minute nog hebben doorgegeven om van reeks te wisselen (vandaar de oproep om dit uiterlijk op woensdag voor de eerste wedstrijd door te geven).   Deze renners zullen we deze week nog corrigeren en toevoegen.

We hebben bewust (voorlopig) de effectieve rondetijden eruit gelaten.   Deze zijn individueel wel beschikbaar op aanvraag via [email protected].

De uiteindelijke bedoeling van de tijdsregistratie is om vanaf seizoen 2022 af te stappen van de manuele tijdsnoteringen en dat iedereen zijn uitslag direct na de wedstrijd online kan raadplegen.  Bovendien krijgt iedereen dan een inkijk van zijn wedstrijdverloop zodat de deelnemer in kwestie kan zien waar hij nog progressie kan maken.