Opgaan na Buul + rondetijden

Volgende renners moeten opgaan na de wedstrijd in Buul.  Vanaf Kessel starten zij dus in hun nieuwe klasse:

F naar E klasse

456 Steensels Luc

946 Van Der Lee Niels

598 Berckmans Bert

336 Van Looveren Peter

867 De Deckere Guy

E naar D klasse

niemand

D naar C klasse

902 Luyten Dave

424 Daems Jarvin

C naar B klasse

343 Van Der Burg Bas

452 Wouters Bram

B naar A klasse

505 Boeckx Steven

Een deel van de rondetijden zullen we deze week nog publiceren zodat iedereen een idee krijgt van de gemiddelde rondetijden binnen de klasses.   Kleine kanttekening: in Buul ontbraken nogal wat vaste deelnemers en waren de inhaalmogelijkheden beperkt dus de verschillen zullen ongetwijfeld de volgende weken wel wat groter worden en een realistischer beeld geven.   Conclusie na Buul: er hebben een aantal renners veel vooruitgang geboekt na het lange tussenseizoen  🙂