4 juli – wedstrijd Buul + afhalen startnummers

4 juli gaat de eerste wedstrijd in Buul door.   Voorinschrijving is momenteel nog verplicht volgens de geldende coronamaatregelen, ter plaatse inschrijven is dus voorlopig niet mogelijk.   Alle info over de voorinschrijving en praktische info (oa voor het afhalen van je nummer) voor deze wedstrijd volgt morgen, daartegen hopen we vanuit de overheid ook alle nieuwe en juiste info te ontvangen.     Iedereen zal bovendien hierover nog een mail krijgen met de nodige info.

Ook de voorlopige kalender zal morgen gepubliceerd worden.  Er zijn nog een aantal wijzigingen en van zodra de organisatoren uit Nederland ook de juiste info hebben ontvangen vanuit de overheid kunnen zij ook aan de slag met hun voorbereiding.   Mogelijk worden de vrije data in augustus hiervoor gebruikt, als de toelatingen tijdig binnen zijn, anders zullen deze naar eind oktober verplaatst worden.   Om volgend jaar een geel nummer te bekomen ga je minstens de helft van de wedstrijden moeten deelnemen

Zondag 27/06 is er een afhaaldag van de startnummers aan het parcours te Ravels.  Dit kan tussen 09u30 en 10u30.   Mogelijk gaat er volgende week ook nog een afhaalmoment zijn aan het parcours te Buul tijdens de parcoursverkenning.   We zijn hiervoor nog even op de schriftelijke toelating aan het wachten.    Gelieve rekening te houden met de geldende coronamaatregelen (handen ontsmetten, social distancing, samenscholingsverbod, mondmaskerplicht,… )