UPDATE 18/06

Aangezien nog niet duidelijk is welke nieuwe maatregelen gaan gelden vanaf 1 juli nemen we het zekere voor het onzekere en gaan we ons grotendeels baseren op de huidige maatregelen voor de wedstrijd in Buul.   Dit wil zeggen dat er gewerkt gaat worden met een verplichte voorinschrijving: ter plaatste kan dus niet worden ingeschreven.  Inschrijven kan via de site maar iedereen ontvangt eind volgende week nog een mail met de link, alsook met de veiligheidsmaatregelen waaraan iedereen zich dient te houden, inclusief supporters. (gelieve ook de SPAM folder te controleren want blijkbaar komen daar geregeld mails in terecht).    Indien u niet in de mogelijkheid bent om u vooraf in te schrijven (geplande vakantie of u kan geen online betaling uitvoeren) gelieve even contact op te nemen met het ATB team via [email protected])

Zondagvoormiddag 27/6 is er ook nog een afhaalmoment aan het parcours in Ravels, mogelijk volgt er ook nog een afhaalmoment tijdens de parcoursverkenning in Buul.   Hierover gaat iedereen ten laatste woensdag nog een mail ontvangen met alle nodige info.

De kalenders met alle wedstrijdinfo worden begin volgende week gepubliceerd, er zijn nog een paar verschuivingen en we wachten nog op bevestiging van 1 wedstrijd op 24/10.

veel succes!