BELANGRIJKE INFORMATIE

Mogen wij iedereen vragen onderstaande even aandachtig te lezen zodat we niet zoals deze week op 2 dagen tijd 492 mails in onze mailbox hebben zitten¬† ūüôā¬† ¬†We hebben geprobeerd iedereen persoonlijk te beantwoorden, als we iemand moesten vergeten zijn: onze welgemeende excuses.

  1. IEDEREEN die voor seizoen 2020 was ingeschreven is ook automatisch (en gratis!) ingeschreven voor 2021.  De inschrijvingen zijn enkel afgesloten omdat alle nummers die nog beschikbaar waren allemaal de deur uit zijn.
  2. AFHAALMOMENTEN: vorig jaar zijn er reeds een aantal afhaalmomenten geweest waardoor er al ruim 300 nummers zijn verdeeld.   We proberen nu nog toelating te krijgen om voor de wedstrijd in Buul minstens 1 afhaalmoment te organiseren maar zijn aan het wachten op de nodige toelatingen van de gemeentebesturen.   Er is dus in 2021 nog geen afhaaldag geweest.
  3. Er is gecommuniceerd door de overheid dat vanaf 1 juli Рmits de cijfers goed waren Рer terug amateurwedstrijden konden worden georganiseerd zonder beperkingen, echter gaan wij ervanuit dat er nog steeds een aantal beperkingen/verplichtingen zullen zijn.  We proberen zo vlug mogelijk te achterhalen wat dit allemaal gaat inhouden maar dat zal -buiten het aantal deelnemers- niet veel afwijken van de huidige maatregelen.
  4. Het overlegcomit√© komt pas eind juni terug samen dus te laat om vanuit ATB Cross tijdig nog bij te sturen en te communiceren naar de organisatie en deelnemers voor de eerste wedstrijd in Buul.¬† ¬† Volgende week komt het ATB bestuur samen, de kans is ree√ęl dat er voor de eerste wedstrijd in Buul dus nog met voorinschrijvingen gaat gewerkt worden via de website van ATB Cross.¬† ¬†Eind volgende week zullen we hiervoor de nodige communicatie doen op de website en via mail.¬† ¬†Best ook de SPAM folder controleren want we merken dat heel wat mails daarin terechtkomen.

We wensen jullie alvast een goede gezondheid en veel succes voor 2021!