Inschrijvingen afgesloten + afhalen nummers

De inschrijvingen voor seizoen 2021 zijn definitief afgesloten zodat we nu volop kunnen focussen op de eerste wedstrijd in Buul.   Iedereen die was ingeschreven voor 2020 is ook automatisch ingeschreven voor seizoen 2021.   Vanuit de overheid werd gecommuniceerd dat normaal alle amateur-competitiewedstrijden zonder beperkingen kunnen doorgaan al zal er nog steeds rekening moeten gehouden worden met een aantal maatregelen om de veiligheid te garanderen.  Van zodra we via de VWB de nodige info ontvangen zullen we dit zo snel mogelijk communiceren.

Er zijn vorig jaar bijna 300 nummers afgehaald maar er zal nog minstens 1 afhaalmoment worden ingepland zodat iedereen die dat wenst zijn nummer nog kan komen afhalen.  Meer info volgt van zodra we de toelatingen op zak hebben