Voorlopige kalender: update

Zoals de meesten al vernomen hebben via de media wordt sporten opnieuw toegelaten vanaf 9 juni met een maximum van 100 deelnemers, mits de cijfers goed zijn.   Vanaf juli zou er dan gesport kunnen worden zonder beperkingen maar dient er nog wel rekening gehouden te worden met een heleboel maatregelen om alles veilig te kunnen organiseren

We hebben de afgelopen week heel wat mails binnengekregen of er in juni al ATB wedstrijden konden doorgaan, echter is het momenteel nog onduidelijk wat de richtlijnen zijn en bovendien zijn er wel een record aantal renners ingeschreven.  Zelfs als er per reeks gesplitst zou kunnen worden gaan we heel wat renners moeten teleurstellen wat niet de bedoeling kan zijn.   In ieder geval, een beetje afhankelijk van wat er de volgende dagen en weken nog beslist gaat worden vanuit de overheid zou het kunnen dat er eind juni nog wel een oefenwedstrijd kan doorgaan waar met ook de startnummers kan komen afhalen.  Meer info volgt van zodra er concrete informatie is.

Een aantal organisatoren is nog een datum aan het zoeken (of aan het wachten op toelating) dus er zullen er nog wel een aantal bijkomen maar de voorlopige kalender ziet er als volgt uit:

4 juli – BUUL

1 augustus – KESSEL

8 augustus – RIJKEVORSEL (onder voorbehoud)

21 augustus – GIERLE

28 of 29 augustus – BEVERLO

4 september – HECHTEL

12 september – MERKSPLAS

19 september – DESSEL

26 september – LICHTAART

3 oktober – HAM

10 oktober – OOSTERHOUT

17 oktober – MEER