Voorlopige kalender 2021

De voorlopige kalender zal dinsdag op de website komen.

In theorie is er van af de eerste zondag van april tem het eerste weekend van oktober elk weekend een wedstrijd, met uitzondering van 2 weken in juli, echter zijn heel wat organisatoren nog op hun vergunning aan het wachten en zal die mogelijk pas afgeleverd worden als er meer duidelijkheid is over de nieuwe maatregelen en over hoe de pandemie evolueert.  Waarschijnlijk zal pas in maart alles opnieuw worden herbekeken door de nodige instanties en kan er beslist worden wanneer er effectief terug wedstrijden mogen georganiseerd worden.   Bovendien zijn de regels en beslissingen in België en Nederland anders dus daar zal ook nog veel vanaf hangen.

Er zal daarom een voorlopige kalender gepubliceerd worden, maar deze blijft onder voorbehoud.    Afhankelijk van de vooruitzichten en van wat er de volgende maanden wordt beslist is het mogelijk dat er een aantal wedstrijden naar het najaar verplaatst worden.   Hierdoor zullen de plannen van een herfstcompetitie opschuiven naar 2022.

Van zodra we meer weten zullen we dit ook communiceren via de website of via de nieuwsbrief