Beslissing veiligheidsraad / provincie Antwerpen

Gisteren was er opnieuw een veiligheidsraad om te beslissen welke maatregelen gingen verstrengd worden met het oog op verdere verspreiding van het virus.   Wij hebben die van nabij gevolgd maar zaten (net zoals heel veel anderen) met meer vragen dan antwoorden.  Als dan politiekers die in dezelfde veiligheidsraad zaten en samen beslissingen hebben genomen elkaar dan ook nog eens gaan tegenspreken voor de camera…  Op deze moment zijn er nog veel onduidelijkheden dus het is even wachten totdat de besluiten worden gepubliceerd zodat we verdere beslissingen kunnen nemen.

Bovendien zijn er voor de provincie Antwerpen gisterenavond ook nog een aantal beslissingen genomen voor.  Deze zijn nog strenger dan die van de veiligheidsraad, maar ook hier zijn er nog tal van vragen ivm sport.   Wij hopen vandaag te vernemen wat dit allemaal inhoud.

We hopen uiterlijk woensdagavond een beslissing te kunnen nemen over het verdere verloop van het verkorte ATB seizoen