Afgelastingen owv verstrengde maatregelen

Hoewel we na 2 dagen vol telefoongesprekken en mails nog niet alle informatie correct hebben doorgekregen zijn er ondertussen al wel enkele beslissingen gevallen:

In Kessel mogen maximaal groepen van 10 fietsers sporten dus dat maakt het onmogelijk om nog een wedstrijd te organiseren.   Al diegene die zijn ingeschreven krijgen het geld terug op hun rekening gestort in de loop van deze week.

Meer dan waarschijnlijk gaat deze regel ook gelden voor de wedstrijd in Buul al wachten we nog even op officiële bevestiging. Ook Gierle en Hechtel hebben besloten om hun wedstrijd niet te laten doorgaan.

Momenteel staan er nog 4 wedstrijden op de kalender vanaf september.  Het spreekt voor zich dat we met 4 wedstrijden geen klassement kunnen opmaken maar we gaan even met de organisatoren bekijken of ze alsnog hun wedstrijd willen laten doorgaan op eigen initiatief (en gebruik te maken van onze logistieke ondersteuning).    Er is daarom besloten dat alle nummers naar volgend jaar overgedragen worden.

Dit weekend houden we een uitzonderlijke bestuursvergadering – we gaan dan even bespreken hoe we de volgende maanden en seizoen 2021 gaan aanpakken. We zullen zo snel mogelijk hierover communiceren.