Afhaaldagen UPDATE

Omwille van alle coronamaatregelen heeft het heel wat voeten in de aarde gehad voor het afhalen van de nummers maar ondertussen hebben wij van iedereen toelating om een aantal afhaalmomenten/groepstrainingen in sportbubbels van 50 te kunnen houden volgens de huidige coronamaatregelen.  Bovendien is een mondmasker verplicht tijdens het afhalen van de nummers!  We willen uitdrukkelijk de Fietsfabriek, ATB Kempen, de sportdienst van Ravels en de dienst Vrije Tijd Olen bedanken voor de medewerking en ondersteuning om dit mogelijk te maken.

Voor de groepstrainingen is vooraf inschrijven verplicht!   De link om jezelf in te schrijven bezorgen we binnen de 48u via mail.

De afhaaldagen/groepstrainingen zijn als volgt

zaterdag 18 juli -> iedereen die wenst kan zijn nummer afhalen bij onze sponsor, de Fietsfabriek in Aarschot tussen 10 en 12u en kan zijn bezoekje tevens koppelen aan één van de mooie parcours in de regio

zondag 19 juli -> enkel voor teams. Alle info hieromtrent wordt specifiek naar de teamverantwoordelijken gemaild.  Je kan je hiervoor nog steeds aanmelden als team voor vrijdag 15/07 (mailen naar [email protected] met een overzicht van alle nummers)

dinsdag 21 juli (nationale feestdag België) -> voormiddag parcours Olen-Buul: 2 groepstrainingen (vooraf inschrijven verplicht!)

zondag 26 juli -> voormiddag parcours Ravels: 2 groepstrainingen (vooraf inschrijven verplicht)

Van zodra je ingeschreven bent voor één van de groepstrainingen ontvang je een paar dagen ervoor een mail met daarin het uur dat je verwacht wordt (09u30 of 10u30)   Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kunnen we nog toelating vragen om 1 extra groepstraining te voorzien.   Maar let op… vol = vol!

Je nummer ophalen op één van de eerste wedstrijden blijft nog steeds mogelijk.