Afhalen startnummers

Dinsdag en woensdag krijgt iedereen een mail met daarin alle info voor het afhalen van de startnummers.   Omdat we geen afhaaldag mogen organiseren in zijn huidige vorm zijn we op zoek gegaan naar een veilige oplossing om zoveel mogelijk nummers op voorhand te verdelen om zo drukte te vermijden op de eerste wedstrijd(en)

We zijn hiervoor in overleg gegaan met lokale overheden en sportbesturen en als oplossing is uit de bus gekomen dat we in sportbubbels van 50 een trainingsrit mogen organiseren waarbij we iedereen zijn nummer bezorgen waarbij we uiteraard rekening houden met alle regels inzake veiligheid.   Om hieraan deel te nemen moet je je wel op voorhand registreren.   De link met locaties en datums om je te registreren zit bij in de mail.  Trainingsritten zullen zijn op 21 juli en 26 juli (Ravels)

De teams/vriendengroepen die zich reeds hadden gemeld om hun nummers af te komen halen krijgen ook dit weekend een mail met daarin alle info. Wil je nog voor je team/vrienden hun nummers komen afhalen kan je je nog steeds aanmelden.  Mailen naar [email protected].  Afhalen van die nummers zal op 19 juli kunnen