Inschrijven wedstrijden + afhaaldagen

We zijn de laatste hand aan het leggen aan alle maatregelen die genomen dienen te worden om een veilig verloop van de wedstrijden te garanderen.  We zullen hierover volgende week via de nieuwsbrief de nodige communicatie doen.

Wat wel al vast staat is dat voorinschrijving verplicht gaat worden en men dus niet meer ter plaatse kan inschrijven.   Vanaf midden juli kan je je inschrijven voor één of meerdere wedstrijden.  Betaling gebeurt bij de voorinschrijving via payconiq/bancontact.

In verband met de afhaaldagen, we zijn nog op akkoord aan het wachten van de lokale overheden maar ook hier ga je je op voorhand moeten aanmelden owv de corona maatregelen.  We zullen via de nieuwsbrief de link doorsturen waarmee je je kan aanmelden.

Als er al vragen zijn aarzel dan niet om even contact op te nemen via mail: [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *