We kunnen terug starten!

Afgelopen zondag raakte bekend dat vanaf juli er terug wedstrijden konden georganiseerd worden zonder beperking van aantal deelnemers.  We hebben onmiddellijk contact opgenomen met de VWB en die hebben ons ondertussen alle info bezorgt.  We hadden al een actieplan klaar om alles vlot en veilig te laten verlopen maar gaan nog een paar extra maatregelen moeten toevoegen om met alles in regel te zijn.  Van zodra we alles klaar hebben en overlegd met de organisatoren zullen we dit via de nieuwsbrief communiceren.

De afhaaldag(en) zullen ook zo spoedig mogelijk ingepland worden.   In een eerste fase gaan we eerst alle clubs voorzien van hun nummers, in een 2de fase zullen we dit ook doen voor de individuele deelnemers.  Meer info volgt.

Wat betreft de klassementen en herverdeling volgt voor juli ook nog een communicatie hoe dit verder in zijn werk gaat gaan.