Wedstrijd Hapert + afhaaldag afgelast

De organisatoren van de wedstrijd in Hapert hebben laten weten dat ze spijtig genoeg genoodzaakt zijn om hun wedstrijd voor 2020 te moeten annuleren owv het Coronavirus en de daaropvolgende maatregelen.

Momenteel zijn er nog geen andere wedstrijden geannuleerd of verzet naar een latere datum maar we volgen uiteraard de situatie op de voet en communiceren van zodra wij meer info hebben.

Het is ook onze verantwoordelijkheid om de verspreiding van het virus tegen te gaan daarom gaan we de afhaaldag die gepland stond op 29 maart verschuiven naar een latere datum.  We gaan hier voorlopig nog geen datum opzetten aangezien we niet kunnen inschatten welke maatregelen nog allemaal genomen gaan worden.   

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *